Ajankohtaista:

Ylen vaaligalleria, käy katsomassa Kauko Juhantalon haastattelu.

Kauko liikkeellä täällä.

Yhteystiedot

Kampanja

Lue vaalilehti tästä

 

Arvostettu hevosmies Valte Salojensaari 60550 Nurmo

Lääkärityttäremme Milla on aviossa Ylihärmästä olevien Touko ja Paula Takalan Konsta-pojan kanssa. Milla soitti ja sanoi, oletko isä huomannut, että Valte Salojensaaresta tulee juuri televisio-ohjelma. En ollut ja siksi en nähnyt aivan alusta, mutta haluan välittömästi kiittää Sinua, puolisoasi Terttua ja koko sukukuntaa siitä, että olette lähteneet innostuneesti ja avoimesti toteuttamaan nähtyä lähetystä.

Voiko hevosurheilun ja hevoskasvatuksen puolesta hienompaa ohjelmaa olla. Samalla puhut oikealla murteella ja maanläheisesti valtaväestön ja mustalaisten välisestä suhteesta. Ohjelmassa oli sellaista tiukasti jalat maassa olevan ihmisen onnistumisen ja vaurastumisen mukanaan tuomaa riemua ja työn teon korostamista, että jos sitä joku kadehtii, niin täytyy jokin olla pielessä. Kaikesta tällaisesta pitää vain kunnioituksella onnitella.

Muistelen mukavalla lämmöllä yhteyksiämme toimiessani pitkään Suomen Hippoksen puheenjohtajana. Uskon edustavani aidosti koko hevosmieskenttää, kun sanon arvostani erittäin korkealle sitä työtä jota Sinä ja sitten yhdessä poikien kanssa olette tehneet suomalaisen hevosmaailman parissa. 

Tiedän myös millaista esimerkillistä huolta te Tertun kanssa pidätte jälkikasvusta ja kaikista heidän pienistään. Sekin lämpö huokui ohjelmasta. Talonne huolenpito ja emännän jokapäiväinen runsas ruokapöytä jokaiselle talossa työskentelevälle on maan kuulu.

Toivotan Sinulle Valte, Tertulle ja koko suvullenne mitä parhainta menestystä ja tietysti priskiä terveyttä ja vointia.

Kankaanpäässä 12.01.2006

Kauko Juhantalo kansanedustaja (kesk)